måndag 10 oktober 2011

Helgen

I helgen har som sagt syrran o dom varit här från Norge o sovit hemma hos oss.. Är alltid full rulle när dom är här men det är bra, hatar att inte ha nånting att göra, blir rastlös på en gång:P Dom kom sent i fredags kväll o innan dom kom då så hämtade jag den sista lilla missungen hos Malins pappa o körde den till Göken, fick kaffe där o sen drog han iväg till Västerås med missen eftersom den ska bo hemma hos Nilla:)

Efter det blev det en snabbsväng till Coop o handla lösgodis tills Maria o dom kom, man har lärt sig att dom alltid vill ha godis när dom kommer hit eftersom lösgodiset i Norge inte är nå vidare:) Sen hem till pappa o ta hem resesängen till Linus.

När jag väl kom hem sen så hade Emil i princip fixat klart all städning, jag blev mkt förvånad!:)

Natten till lördagen blev det inte mkt sova alls, vi sov nere i gästrummet o Lillen var så himla nervös hela natten.. Plus att katterna härjade:P Klev upp o tog ut hundarna redan halv åtta på lördag morgon o sen in i duschen, och efter en frukost så drog vi till pappa o co där vi fick lunch också..

Vid halv fyra var vi hemma hos mamma där vi sen fick middag, haha det enda vi gjorde var att äta den dagen:P Emil var i Norberg hos sin farmor på deras årliga koldolmemiddag, som tur var fick han med sin några hem som jag åt i går. Det är sååå gött!

På kvällen efter vi varit hos morsan åkte vi hem o pappa o dom kom till oss så hade jag gjort i ordning varm choklad o ställt i ordning stolar o filtar ute så vi tittade på meteor regnet:) Mysigt men kallt!:)

Natten till söndagen vart det heller inte mkt sömn för guuuuuud va dom där katterna höll på o härja! Lillen var tyst dock för han var nog helt slut från natten innan så han däcka så fort så jag var tvungen att känna efter ett tag så hjärtat slog haha:D

Sen i går vid lunch åkte Norge hemåt.. Blev väldigt tyst o tråkigt..

Linus hade i alla fall trevligt med mini katten, dom satt efter frukost i lördags o tittade på barnprogram tillsammans o söndags morse bar han runt på henne, stoppade henne i buren o bar runt den haha:) Sen var han även ut o gick med hundarna på baksidan:)

Nej nu ska jag nog ta o hoppa in i duschen o försöka sätta fart på dagen, i kväll är det nattskift 1 av 2 som gäller:)

Linus & Luna

Maria & Thomas

Mormor & Mamma
Katterna mös i går kväll

Katt, Katt, Hund & Hund:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar